MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kawałki schabu delikatnie roztłucz, posyp solą i pieprzem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 1

Kawałki schabu delikatnie roztłucz, posyp solą i pieprzem i przełóż do miski. Następnie zalej mięso mlekiem. Dodaj kawałki cebuli, obrane ząbki czosnku, liście laurowe i ziele angielskie. Przykryj miskę folią spożywcą i wstaw do lodówki na około 2 godziny.

Zobacz również

Puchar PZŻ w Krynicy Morskiej otwiera sezon regatowy

Puchar PZŻ w Krynicy Morskiej otwiera sezon regatowy

Historyczne złoto Klaudii Zwolińskiej podczas ME w kajakarstwie górskim

Historyczne złoto Klaudii Zwolińskiej podczas ME w kajakarstwie górskim

Polecamy

Latarnik Wyborczy - aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Latarnik Wyborczy - aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna