MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 27
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dziennikarze podczas seminarium zorganizowanego przez...
fot. Monika Pawłowska

Dolina Karpia smakuje nie tylko królewską rybą. To również smak Krówki Zatorskiej i Zatorskich Lodów. Zobacz, jak powstają [ZDJĘCIA, WIDEO]

Dziennikarze podczas seminarium zorganizowanego przez Stowarzyszenie Dolina Karpia, mogli m.in. dowiedzieć się, jak powstaje Krówka Zatorska oraz zobaczyć proces produkcji. Ostatnim etapem warsztatów było formowanie oraz pakowanie swoich krówek.

Zobacz również

Tajemniczy Kirkut w Wielowsi: Świadek Dawnych Historii i Niewypowiedzianych Tajemnic

NOWE
Tajemniczy Kirkut w Wielowsi: Świadek Dawnych Historii i Niewypowiedzianych Tajemnic

Mokoszyńska Majówka 2024. Sandomierski "Rolnik" zaprasza w niedzielę i poniedziałek

Mokoszyńska Majówka 2024. Sandomierski "Rolnik" zaprasza w niedzielę i poniedziałek

Polecamy

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

HIT DNIA
Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci